6284dbc5b422e7360a0da4a2
Kingsizemagazine.se
Filmrecension – 2 Guns


Machoduon Mark Wahlberg och Denzel Washington har bra kemi i den här lite väl förutsägbara actionrullen fylld med snabba repliker och biljakter.

 

Biopremiär den 11 oktober.

 

Varning! Se INTE den totalt avslöjande trailern före du ser filmen, du kommer ångra dig. Även om “2 Guns” inte är den mest originella historien så avslöjas en del av filmens tvistar i trailern. Våra två huvudkaraktärer, Bobby Trench (Denzel) och Michael “Stig” Stigman(Wahlberg) rånar tillsammans en bank där Bobby, som är DEA-agent, låter Michael genomföra rånet utan problem för att sedan gripa honom. Allt går väldigt snett. Utan att avslöja för mycket blir radarparet Bobby och Michael jagade av folk från bägge sidor av lagen vilket bäddar för en jakt i högt tempo.

 

Jag gillar den roliga, lite småtöntiga dialogen mellan Wahlberg och Denzel, vilket egentligen är den största anledningen till att se den här filmen. Det var längesedan Denzel hade glöd i blicken, inte sedan “Training Day” har hans karismatiska intensitet känts igen, men han är fortfarande Denzel. Även Mark Wahlberg börjar kännas lite trött i den här typen av roller, även om han blivit roligare med åldern.

 

Regissören låter storstjärnorna göra filmen intressant och spännande medan storyn avslöjas alldeles för mycket alldeles för tidigt även i filmen. Det blir såklart mycket jakt och pistoler som titeln säger, och är väl trots allt en typisk, grabbig popcornrulle som inte ens försöker vara kreativ.

 

Redaktionen | Kingsizemag.se | Svensk rap hiphop musik dans kläder artister tv

 

Av: Emil Sandgren StradaPublicerat:
RedaktionenNULL