62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Stil och klass i rätt prisklass – här är Huawei MateView 28″


 

 

Vad söker man egentligen efter när man letar efter en datorskärm? Ett verktyg som, åtminstone många av oss, använder lika många timmar om dagen som vi använder vår säng. Om inte mer. Och något man ska titta på under så lång tid får så klart vara snyggt designat. Men även funktionalitet och pris är självklara faktorer. Alla dessa boxar tickar Huaweis nya 28-tumsskärm MateView.

 

Huawei är kanske inte det första varumärket man kommer att tänka på när det gäller datorskärmar, men det är nu på väg att ändras. I oktober släppte företaget två nya skärmar, varav den ena – MateView 28”– är ett otrolig bra verktyg för personer som vill få ut det mesta av sin skärm vare sig det är hemma eller på kontoret. Skärmen kommer nämligen med det unika formatet 3:2, vilket gör att du kan se mer på höjden när du till exempel speglar från en laptop.

 

Det som framför allt sticker ut är den snygga designen, där stativet som skärmen står på dessutom går att höja, sänka och vinkla medan menyval och inställningar kan göras med en SmartBar under skärmen. På baksidan finns även ingångar för de flesta tänkbara funktionerna, däribland en USB-C-port som gör det möjligt att koppla skärmen till datorn och ladda den samtidigt.

 

Men Huawei MateView har inte bara kabelanslutningar utan låter också användare ansluta sin bärbara Windows-dator till skärmen via trådlös projicering. En lösning som fungerar utmärkt för exempelvis presentationer eller liknande. Bildskärmen filtrerar även bort skadliga ljusemissioner och motverkar ögontrötthet – så inga mer torra och trötta ögon på kvällståget eller bussen hem! För att inte tala om fördelarna för de som sätter sig i trafiken efter jobbet…

 

En annan viktig aspekt är såklart priset, som också är extremt fördelaktigt för de som inte vill lägga en månadslön på en datorskärm men ändå få snygg design, kvalitet och praktiska funktioner. Huawei MateView 28” kan nämligen bli din för endast 6 990 SEK. Det ger en hel del skärm för pengarna.

 

 

 

 

Foto: Huawei

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL