617947648d82550d4e0b7682
Kingsize testar Huawei Watch 3 Pro – streetsmart med stil och elegans


 

 

Den smarta klockmarknaden har exploderat de senaste åren. Huawei var tidigt ute och nu släpper man sin senaste värsting i Watch Pro 3. Det är en ruskigt läcker klocka i titan och med ett stiligt läderarmband så känns det väldigt rubust och andas verkligen stil.

 

Varför ska man ha en smartwatch ?

 

Efter att ha testat klockan i en månad så märker man att man blir besatt av stegräknaren, lämna mobilen hemma och lyssna på musik/poddar utan att ha en mobil med sig och bara använda E-Sim. Det är mycket skönt att kunna hålla koll på träningen och kartor om man är ute och spelar tex golf eller ute på en löprunda. Den aktiva personen har helt klart mest nytta av en smartwatch och skulle sträcka mig så långt som att säga alla som tränar bör ha en.

 

 

Vi på Kingsize är ju inga teknikspec-nördar utan utan det viktiga är ju att det är en het produkt med stil och är streetsmart. Watch 3 Pro är allt det och lite till. Men om man ska gotta ned sig lite i alla siffror så har skärmen en upplösning på 466 x 466 pixels med en punkttäthet på 326 PPI, 3D slipat Safirglas. Batteritiden via ultra long battreri inställningen ger dig 21 dagars batteritid och den laddas väldigt snabbt, snabbladda 15 min för att klara en dag på jobbet.

 

Ljusstyrkan är helt suverän och klockan är inte överkänsligt på vatten el annat och man sveper väldigt smidigt mellan alla appar och menyer. Watch 3 Pro körs ju på Huawei Harmony OS2 men kopplingen mellan klockan och andra android eller apple mobiler, hörkurar är helt perfekt. Appar finns det massor av och kommer nya hela tiden och vi saknade inget under den tiden vi testade.

 

 

Specifikationer “Huawei Watch 3 Pro”:

 

Pris: Ca: 3999kr
Mått: 48 x 49,6 x 14 mm
Vikt: 63 gram
Display: 1,43 tum AMOLED
Upplösning: 466 x 466 pixel, 326 PPI
Sensorer: Acceleration, Gyro, Geomagnetisk, Optisk hjärtfrekvens, omgivande ljus, barometer, temperatur
Minne: 16 GB ROM, 2 GB RAM
Laddning: Trådlös
Vattenskydd: 5 ATM
Anslutningar: Bluetooth 5.2 + Wi-Fi 2,4 GHz + e-SIM
Batteritid: från ca fyra dagar till 21 dagar beroende på läge och användning

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Huawei Mobile (SE) (@huaweisverige)Publicerat:
RedaktionenNULL