Kingsize testar HUAWEI FreeBuds 4i


 

 

Idag lanserades HUAWEI sina senaste in-ear hörlurar FreeBuds 4i och Kingsize har testat dessa under två veckor. HUAWEI har sedan något år tillbaka satsat hårt på hörlurar både in-ear / over-ear och gjort det väldigt bra, därför var det väldigt spännande att testa FreeBuds 4i som är bolagets nya ”instegslurar”

 

När man testat ett par hundra olika hörlurar så märker man oftast redan innan man satt på dom om det är något att ha, förpackningen, laddnings ägget osv..HUAWEI har verkligen lyckats med detta. Testade lurarna på en iPhone 12 och de kopplade upp sig direkt jag öppnade skalet och tryckte på knappen, 5+ på parningen helt klart! Något glatta lurar så lite knepigt att få upp dom ur skalet men efter några gånger lärde man sig knepet.

 

Komforten är väldigt bra och inte långt efter AirPods Pro, FreeBuds 4i kunde sitta i örat utan problem i fyra timmar utan att ”skava” och funkar även utmärkt på löprundan / gymmet utan att glida ur. Batteritiden med 10 timmars konstant musikuppspelning eller samtal upp till 6,5 timmar är även den i toppen och laddningsägget är väldigt litet och smidigt och påminner om en mjuk, lätt och len sten som slipats av havet. På 10 minuter snabbladdning får man 4 timmars användande.

 

Något som de andra i denna priskategorin har svårt att erbjuda är aktiv brusreducering ANC men det gör HUAWEI, brusreducering är ju väldigt viktigt för oss idag och till detta priset på rek 990:- är det ruskigt bra. Det enda minus jag faktiskt har är att räckvidden inte är lika bra som på PRO modeller så man kan inte gå alltför långt ifrån sin mobil/laptop men inga problem att röra sig runt i en normalstor lägenhet med bra uppkoppling.

 

 

Ljudet håller absolut i nivå med toppskiktet och märks man satsat på en målgrupp som lyssnar mycket på musik med bra bas och passar alla musikstilar.

 

Kan absolut rekommendera dessa hörlurar, som kommer i tre färger (svart, vitt, rött), till alla och man får otroligt mycket kvalitet för under tusenlappen, väldigt mycket “bang for the buck” och en klar fyra på betygskalan.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL