Huawei lanserar Watch GT 2 – förbättrat batteri och ny design


 

 

Huawei presenterar nu sin nya smarta sportklocka Huawei Watch GT 2, som kommer i två storlekar, 46 mm och 42 mm. Utöver en kraftfull prestanda och en lång batteritid erbjuder klockan ett antal nya funktioner. GT 2 har stöd för Bluetooth-samtal och är utrustad med inbyggda högtalare och lagringskapacitet för musik. Dessutom kommer klockan med förbättrade tränings- och hälsosanalysfunktioner. Några nyheter är:

 

Bättre batteriprestanda

HUAWEI WATCH GT-serien utforskar alltid gränserna för smartklockans batteritid. Med HUAWEIs självutvecklade bärbara chip Kirin A1, den dubbla chipdesignen och den intelligenta energisparningstekniken, kan HUAWEI WATCH GT 2 användas dag som natt i upp till 2 veckor.1

 

 

Ny design

Inspirerad av den estetiska designen av minimalism, integrerar HUAWEI WATCH GT 2 en högkvalitativ 3D-glasytan för att skapa en fasadfri vision. Det fina hantverket är fångat i detaljerna i klockfodralet och dess klassiska designstil.

 

 

För en aktiv livsstil

Ett nytt genombrott inom personlig träning. HUAWEI WATCH GT 2 följer dina träningspass med exakta positioneringssystem och övervakar din puls med den exakta TruSeen™ 3.5. Det är den professionella följeslagaren för dina inomhus- och utomhusaktiviteter.

 

 

Praktiska funktioner för vardagslivet

För att göra din vardag enklare stödjer HUAWEI WATCH GT 2 funktioner så som Bluetooth-samtal2, musik3, notifikationer för meddelande, TruSleep™ 2.0 sömnspårning och TruRelax™ tryckövervakning.4 Lev ett effektivt liv med en klocka designad för just dig.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL