5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
medan-vi-lever-poster-S
AVSLUTAD – Vinn platser på förhandsvisning av biofilmen “Medan Vi Lever” – vid nypremiären av Klubb Spiderdogs


Adam Kanyama har en av rollerna och uppträder live på scen senare under kvällen med husbandet!

 

 

En av Stockholms mest omtyckta hiphop-klubbar kommer tillbaka i höst! “Klubb Spiderdogs” bygger på husbandet Spiderdogs som möter kända hiphop-artister och tillsammans tolkar deras låtar med liveband. Klubben hade premiär för nio år sen och har gästats av akter som Timbuktu, Organismen, Ison & Fille och många fler. Nu återuppstår Klubb Spiderdogs på Kägelbanan i Stockholm.

 

 

I samband med nypremiären lördagen den 24:e september kan nu Spiderdogs, Njuta Films och Kingsize bjuda på en gratis förhandsvisning av den kommande biofilmen “Medan Vi Lever” med Adam Kanyama i en av rollerna. Filmen börjar 19.30 (insläpp 19.00) och 18-årsgräns gäller för filmvisningen. Efter filmen får besökarna stanna kvar under Klubb Spiderdogs.

 

Allt du behöver göra är att kommentera och tagga den kompis du till ta med dig på filmvisningen på Facebook-inlägg eller Instagram-inlägg av @kingsizemag

 

 

Kingsize och Spiderdogs väljer därefter 50 personer som får ta med sig en vän på förhandsvisningen (totalt 100 besökare). Om du kommit med på listan till förhandsvisningen meddelas onsdag 21:a september.

 

 

 

 

 

 

Klubb Spiderdogs 24:e september på Kägelbanan. Öppet 21-02, 150 kr, 20 år.

LIVE: Adam Kanyama

Facebook

 

 

Adam Kanyama-Spiderdogs-SPublicerat:
RedaktionenNULL