Adam Kanyama tillbaka med ny låt


Uppträder även på gala nästa vecka.

 

 

Adam Kanyama blev nyligen klar för ett uppträdande Manifestgalan som går av stapeln den 15:e februari på Nalen i Stockholm. Men först är det releasedags, då han är tillbaka med nya singeln “Feta grejer”. Adam säger själv om låten:

 

”Jag skrev hela låten och spelade in den på 3 timmar, vilket så klar är otroligt häftigt då det annars aldrig brukar gå så snabbt. Låten föll på plats snabbt och naturligt. Jag försöker idag hålla mig helt borta från droger och alkohol så gott det går då jag ärligt haft stora problem med detta under de senaste åren. Nu letar jag kickar på andra sätt. Jag är fortfarande ung, vill ha kul och festen måste få fortsätta men kanske på andra sätt. Detta är mitt anthem kring att fortsätta göra feta grejer under livet. Att alltid ta tillvara på stunderna, att utmana och att fortsätta addera feta grejer som utmanar dig som människa på din helt personliga bucket list”.

 

Singeln är producerad av Krustofer, som tidigare legat bakom singlarna ”No Pain” och ”Liv och död” med Ivory, plus material från det kommande nya albumet som släpps inom kort.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL