6284dbc5b422e7360a0da4a2
Flera svenska rappare deltar i välgörenhetskonsert för cancersjuka Erik Jaime


1.Cuz, Jamkid och Adam Kanyama bland artisterna.

 

 

Den senaste tiden har det cirkulerat stort i sociala och traditionell media om 29-åriga Erik Jaime som är svårt sjuk i blodcancer och i stort behov av en passande donator. Senast såg vi honom i SVT och TV4-nyheterna där han vädjade till alla att registrera sig hos Tobias Registret.

 

Nu har Eriks vänner och familj tillsammans med Tobias Registret och Ditto Music Scandinavia, därför enats om att gå samman och skapa en välgörenhetskonsert med många av musiksveriges största artister, allt för att öka medvetandet om Tobias Registret, men också för att få fler att registrera sig. Klara för konserten som går av stapeln den 13:e februari i Slaktkyrkan är bland andra 1.Cuz, Jamkid, ADAAM, Adam Kanyama, M9 och DJ Black Moose. Den förstnämnda ser vi även under Fridays For Future dagen efter.

 

“Cancer kan drabba vem som helst. 13 feb i Slaktkyrkan visar vi vårt stöd för Erik Jaime i kampen mot leukemi. Musik, dans, glädje och ett gemensamt engagemang i ämnet cancer. Kom dit, sprid ordet registrera dig på Tobias Registret och se dina favorit artister uppträda. Vi alla har en koppling till cancer låt oss bekämpa den tillsammans”, säger NJOL, artist och nära vän till Erik.

 

Artister som är klara för kvällen:
– 1.Cuz
– Jamkid
– Adaam
– D50
– Adam Kanyama
– DJ Black Moose
– M9
– Stocktown goons
– Queen C
– Diida
– Lucia
– Chelsea

 

 

Foto: Anastasia Baranovskaia

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL