61e03a9241f02418c35e38e2
Kingsizemagazine.se
Nedräkningen har börjat…..


Låt oss presentera Dejan Cukic som spelar Radovan Krajnic, en välkänd karaktär i alla Snabba Cash filmer i trilogin.

 

Radovan Krajnic är ledaren för den serbiska maffian i Stockholm, Radovan, blir utsatt för ett mordförsök i Snabba Cash Livet Deluxe som är den tredje och sista delen i Snabba Cash trilogin.

 

BIOPREMIÄR DEN 30 AUGUSTI!

 

För er som missat de två tidigare filmerna, får ni en snabb recap.

 

Handlingen utspelar sig huvudsakligen inom den organiserade kriminaliteten i Stockholmsområdet, och särskilt de grupperingar som ägnar sig åt narkotikahandeln. Boken består av tre parallella, men sammanflätade handlingar med varsin huvudperson.

 

 

JW kommer från landet men låtsats vara en bratkille som lever ett dubbelliv och kör svarttaxi för att finansiera sitt dyra liv på Stureplan samtidigt som han studerar ekonomi vid Handelshögskolan. JW måste i sitt vardagsliv vara väldigt ekonomisk för att ha råd med sitt dyra liv runt Stureplan, han kör svarttaxi för att få ekonomin att gå runt, men det är knappt att den gör det. En dag erbjuder Abdulkarim, killen som JW hyr bil av när han kör svarttaxi, ett nytt extraknäck där han kan tjäna stora pengar, detta jobb är att sälja kokain. JW tackar genast ja till erbjudandet och kliver därmed in i Stockholms undre värld.

 

 

Jorge Salinas Barrio är en latino som åkt i fängelse efter att ha tagit hela skulden för knarkaffärer där jugoslaviska maffian var inblandad. Han rymmer från Österåkersanstalten men planerar på att fly från landet.

 

 

Mrado Slovovic är en serbisk torped som är medlem i den serbiska maffian men egentligen drömmer om ett normalt liv med sin dotter Lovisa.

 

 

De tre personerna förenas i boken genom sina drömmar om snabba förtjänster. När JW och Abdulkarim börjat få ruljans på kokainförsäljningen vill de expandera. Abdulkarim har hört talas om Jorge, som precis genomfört en omtalad rymning. Ryktet går att Jorge har lärt sig allt om kokainbranschen när han suttit inne. JW får därför i uppdrag att rekrytera honom. Samtidigt har Jorge precis försökt utpressa den jugoslaviska maffians boss. Torpeden Mrado är satt att få honom på andra tankar.

 

 

När JW slutligen hittar Jorge ligger han sönderslagen i en skog. Det är Mrados verk. Abdulkarim tar hand om Jorge, och de börjar sedan jobba uppåt i den undre världen tillsammans.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL