Är den mest sedda serien på Netflix just nu.

I torsdags hade äntligen den andra säsongen av Netflix-serien “Snabba Cash” premiär. I serien återvänder karaktärer Leya, Ravy och Nala – samtidigt som vi får bekanta oss med nya ansikten som Jamal (Ardalan Esmaili) och Zaki (Adam Kais). Efter att många säkerligen redan hunnit titta på alla sex avsnitt och börjat hungra efter mer svarar nu regissörerna och manusförfattarna Jesper Ganslandt och Oskar Söderlund på frågan om det blir någon tredje säsong.

I en intervju med Expressen-sidan “Spoiler Alert” och journalisten Mattias Bergqvist ger de båda ett rakt och tydligt besked, åtminstone från deras håll.

– Jag känner mig personligen klar. Det är som du säger en outtömlig värld och så, men jag personligen mig färdig, säger Oskar Söderlund i ett intervjuklipp.

Ganslandt fyller sedan i och förstärker känslan:

– Det är samma här, jag sa det ganska tydligt till alla att det här är sista för mig.

Han fortsätter:

– …det fanns en berättelse till, och det är den här. Och jag tycker verkligen att det faktiskt är färdigberättat. Det är ett jättebra slut på den här säsongen, och enligt mig på serien.

Bergqvist påtalar sedan att slutet är hjärtskärande, varpå Ganslandt svarar:

– Ja, det måste det vara. Det måste vara ett hjärtskärande slut, det är ju ändå tragedi vi håller på med”.

Så, ingen tredje säsong av “Snabba Cash” alltså. Åtminstone inte med Söderlund och Ganslandt. Detta trots att serien just nu är den mesta sedda på streamingtjänsten i Sverige.

Läs intervju med skådespelarna Ardalan Esmaili och Adam Kais om den nya säsongen här!

Foto: Gustav Danielsson / Netflix