Det var många som hade väntat på den andra säsongen av “Snabba Cash” när den äntligen fick premiär häromveckan. En av dom var den brittiska komikern Ricky Gervais, som var minst sagt nöjd med resultatet. På Twitter hyllar han i princip allt med nya säsongen – från manus till casting och soundtrack.

“Just finished Season 2 of Snabba Cash. Blown away. One of the best series of all time. The writing, acting, direction, casting, editing, soundtrack, design and titles are all perfect. The Wire meets Wall Street. Stunning”, skrev han i en tweet under fredagen.

Gervais hyllade även den första säsongen av Netflix-serien när det begav sig, något som tittarfavoriten Alexander Abdallah (Salim) fick nys om och tackade för berömmet.

I säsongen återvänder karaktärer Leya, Ravy och Nala – samtidigt som vi får bekanta oss med nya ansikten som Jamal (Ardalan Esmaili) och Zaki (Adam Kais). Efter att många säkerligen redan hunnit titta på alla sex avsnitt och börjat hungra efter mer svarade nyligen regissörerna och manusförfattarna Jesper Ganslandt och Oskar Söderlund på frågan om det blir någon tredje säsong.

– …det fanns en berättelse till, och det är den här. Och jag tycker verkligen att det faktiskt är färdigberättat. Det är ett jättebra slut på den här säsongen, och enligt mig på serien, säger Ganslandt i en intervju med Expressen-sidan “Spoiler Alert”.

I det nya numret av Kingsize Magazine finns även en intervju med de nya skådespelarna Ardalan Esmaili och Adam Kais, som först publicerades i Nöjesguiden. Läs här!

Foto: Netflix