62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Million Stylez och Partillo blandar budskap och dans på “Inna Di Dancehall”


“Det är för mycket skit nu för tiden inom alla genrer…”

 

 

Det är två svenska reggae- och dancehall-legendarer som gör gemensam sak på nya låten “Inna Di Dancehall”. Producenten Patrik “Partillo” Alexandersson, som samarbetat med giganter som Sean Paul, Yellowman och Chronixx, och artisten Kenshin “Million Stylez” Iryo, som ligger bakom världshiten “Ms Fatty” och som har turnerat över hela världen. Tillsammans har de gjort en låt – tagen från kommande samlingsalbumet “Högre standard 2 & 3” – som tar upp allt som är fel med de budskap som når oss via musiken vi lyssnar på.

 

– Det är för mycket skit nu för tiden inom alla genrer, oavsett om det är hiphop, dancehall eller pop. Det handlar om att vara dum i huvudet och göra idiotgrejer: drick till du stupar, ta de här drogerna, poppa de här pillren. Det är det som ungdomarna lyssnar på, säger Million Stylez.

 

– Jag ville göra en låt med ett riktigt dancehallbeat som man kan dansa till men som också har ett upplyftande budskap, ett budskap utan svordomar, våld och nedsättande ord om kvinnor.

 

“Inna Di Dancehall” är den femte singeln från kommande albumet “Högre standard 2 & 3” efter tidigare låtarna “Make Sense” med Syster Sol, “Samma flamma” med Antonio D och Lazee, “Saker som jag sett” med Ken Ring och Rawa samt “Hela mig själv” med Jeepstarr.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL