60bf238fa8ea9f34200449e2
Partillo och Rudeboy Records ska släppa 15 (!) nya singlar – på en dag


 

 

En av Sveriges mest produktiva skivbolagsetiketter är just nu Rudeboy Records, med fokus på svensk reggae och dancehall. Under 2020 kom otaliga singlar och albumprojektet “ONE” av Allyawan. Inom kort släpps även Syster Sols nya album “ANITYA” och Partillos album “Högre Standard Vol. 3 & 4”.

 

Från det sistnämnda projektet kommer nu en fredagsrelease som lär sakna motstycke inom svensk musikbransch; Rudeboy Records ska nämligen släppa hela 15(!) singlar på samma dag. Låtarna är från Partillos kommande albumprojekt med artister som Etzia, Stina Velocette, Essa Cham, Twang System, Daniel Lemma ft Promoe och många fler. På Instagram står det att läsa:

 

“Det ligger utan tvekan 10000 spliffar i detta projektet och jag är stolt över vårt team och alla artister som gjort detta till verklighet. Tack! Svensk reggae är den finaste genren och familjen där finns. Vi är nästan så genuina och real att det skadar oss i detta musikklimat dikterar av programmerare och feta gubbar i kostym. Fuck mainstream, Fuck major.”

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Rudeboy Records (@rudeboy.rec)Publicerat:
RedaktionenNULL