Syster Sol är tillbaka med nya singel – producerad av Partillo 

 

Det har gått tre år sedan Syster Sol sist släppte musik, då i form av EP:n “Miss diamant”. Men nu medverkar hon på en ny låt tillsammans med Partillo, från den sistnämndas kommande projekt.

 

“Det känns som att ha varit på en jävligt slitig resa och landat på en plats där jag ska vara, som hemma”, säger Syster Sol i ett pressmeddelande.

 

“Make sense” är det första släppet från uppföljaren till den klassiska reggae- och dancehall-samlingen “Högre standard, Vol. 1 & 2” som släpptes för 13 år sedan. Volym 3 och 4 väntas släppas i början av nästa år och kommer också innehålla det första postuma släppet med Daddy Boastin’ som gick bort i slutet av augusti och en ny låt med Ken Ring som efter detta år lägger sin musikkarriär på hyllan.

 

“Dancehallen är större än någonsin men vi i Sverige står och tittar på. Jag vill inte titta på längre. Jag vill att vi tar plats”, säger den legendariske producenten Patrik “Partillo” Alexandersson som ligger bakom “Högre standard”-samlingarna och som också har plattor med General Knas, Ken Ring, JR Eric och Etzia på sitt cv. Till det kan man lägga att han producerat internationella stjärnor Chronixx, Eek-A-Mouse och Sean Paul och inhemska storheter som Kapten Röd och Syster Sol.

 

Mycket att se fram emot med andra ord. Men tills dess, lyssna på det nya samarbetet nedan!

 

 

 

 

Foto: Nikolai Hemmingsson (Syster Sol) / Victor Jara (Partillo)
Omslag: Victor Jara

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL