Syster Sol, Junior Natural och Partillo bland klara artister till Öland Roots 2021


 

 

Efter att festivalsommaren 2020 blev inställd till följd av pandemin, fanns förhoppningar om att 2021 kunde bli annorlunda. Dessvärre tvingades ett flertal festivalarrangörer inse att genomförande var svårt att flera olika orsaker. Dock finns några undantag från regeln om att ställa in, däribland reggaefestivalen Öland Roots som anordnar ett mer småskaligt arrangemang. Devisen är densamma som alltid; kärlek, solidaritet och medvetenhet.

 

 

Tidigare i vår stod det klart att Öland Roots 2021 arrangeras under en längre tidsperiod i mindre skala. Festivalen kommer att gå att se på plats med konsertbiljett (i begränsat antal), via restaurangen Ogräs eller med streamingbiljett på distans.

 

 

Redan förra veckan presenterades ett flertal akter till första delen av festivalen, med artister som Angelica Mava och Ayla med band, till 15-17 juli. Denna måndagsmorgon presenteras även akterna till 22-24 juli, med artister som Syster Sol, Etzia och Partillo.

 

 

22 JULI:
Junior Natural, Jah Massive, iDub, ECU och Lancy Rankin

 

23 JULI:
Partillo Högre Standard. Allyawan, Etzia, Short Ghad, Syster Sol, Million Stylez, Antonio-D, Lazee, Aurelia, Horace Corn, Kiijhano, Moncho, Promoe, Boastin’ Tribute, Nzingaboy, Willman och Leafnuts

 

24 JULI:
Etzia
Syster Sol

 

 

Mer info om Öland Roots 2021 här!

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Öland Roots (@olandroots)

 

 

Foto: Erik By Erik / Victor Kaye

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL