Blir först ut på Syster Sols nystartade bolag GAL:ANT.

Efter att ha varit på stor sommarturné i Sverige och turnerat runt i Ghana i december är Aurelia Dey äntligen tillbaka för att göra avtryck på den europeiska afrobeat- och dancehallscenen. Imorgon släpper hon den nya singeln “Sweet Love” men som redan idag har exklusiv premiär här på Kingsize Magazine.

“Låten handlar om en kärlek som nästan känns för bra för att vara sann. Det är en kärlek som smakar så sött och är så fin att man tror att det är en dröm. Kärleken är så bra att den är beroendeframkallande och om man jämför med hur man hade det med exet är det här definitivt en upgrade”, säger Aurelia.

I sommar går hon ut på sommarturné i Sverige med både egna gig och tillsammans med Sallyswag. Hon åker tillbaka till Ghana i juni för att fortsätta med att spela in plattan “Enlightment Vol. 2” som är uppföljaren till “Alpha Vol. 1” och väntas släppas våren 2019. Hon ska även spela in en musikvideo till remixen av “Sweet Love” i Ghana. Aurelia Dey är den första artisen som signats på Syster Sols nya satsning GAL:ANT som är en label för kvinnor och icke-binära, vilket hon berättade om i Kingsize intervju med henne redan i höstas.

Lyssna på “Sweet Love” som har premiär på Kingsize här nedan.