Jelassi tillbaka med nya singeln ”STS”


Läs även intervju från Kingsize Magazinr nr 4 2019.

 

 

Hyllade Farsta-rapparen Jelassi släpper nu sin första singel för året i form av “STS”, som står för “Sida till sida”. Låten är producerad av Nisj och skrevs i våras när coronaviruset lamslog Sverige och världen.

 

“Jag ville ge folk någonting att röra sig till i sommar. Något att resa sig upp och dansa till. D e viktigt att röra på sig, särskilt som världen är just nu. Man mår bra av det!”, säger Jelassi och fortsätter:

 

“Låten handlar också om att hålla sina vänner extra nära, dom som förstår dig och dom som hör dig, ha dom sida till sida. Jag skrev den här låten när corona precis hade drabbat Sverige som hårdast. Alla höll sig bara hemma och ingen gick ut. Jag blir rastlös väldigt enkelt och när vi gjorde låten längtade jag till när vi alla skulle kunna hänga igen och ha kul tillsammans. Jag längtar fortfarande! Hoppas det är över snart!”

 

Lyssna på låten nedan och läs intervju från Kingsize Magazine nr 4 2019 här. Idag står det även klart att Jelassi är en av de artister som vinner SKAP-pris för 2020.

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Diana Halefom

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL