Frontas av Jelassi, Nápoles och Bavé.

Zalando presenterar idag sin nya satsning ARENA by Zalando, deras första fysiska pop-up för streetwear i Stockholm. ARENA by Zalando utlovar en upplevelse som förenar Zalandos streetwear-mode med kulturellt engagemang.

För att inviga detta har man skapat en serie exklusiva partnerskap på pop-upen, med tre framstående musikartister: Grammis-vinnaren Bavé, skådespelerskan och hiphopstjärnan Jelassi, samt Grammis-nominerade klubbpersonligheten Nápoles.

Under en treveckorsperiod kommer varje artist att kurera butikens atmosfär och utbud, där de låter sin personliga stil och kreativitet genomsyra lokalen.

– Jag ser verkligen fram emot att möta människor i pop-upen. Det är inte varje dag man får chansen att vara med och öppna en. För mig är kläder ett sätt att uttrycka mitt humör – om det är en bra dag syns det, och samma sak gäller för en dålig dag. Vi borde känna oss fria i vad vi bär närmast våra kroppar. Jag hoppas att vi kan inspirera och ge ny energi åt Stockholms streetwear-scen, säger Jelassi i ett pressmeddelande.

ARENA by Zalando lovar en fördjupande resa in i världen av lokal streetkultur, med ett kurerat streetwear-utbud, exklusiva produktlanseringar, fängslande utställningar av konstnärer som Axel Wahl och Nikki Sherridan, interaktiva workshops ledda av Port Au Mansa och Wawa Print Shop, och beats av DJ:s som Mixing Dots, DJ Fredrika Ribbing och Bianca b2b Heavenly Motha.

– Vi är mycket glada över att för första gången utöka vår fysiska närvaro i Stockholm och bli en del av denna pulserande gemenskap. Som ett bevis på Zalandos engagemang för den lokala streetwear-scenen är vi entusiastiska över att samarbeta med de talangfulla svenska kreatörerna, som var och en bidrar med en autentisk touch till evenemangen. Kunderna kan förvänta sig en dynamisk atmosfär där mode, musik och konst vävs samman för att skapa en interaktiv upplevelse för att främja kreativitet och fira den lokala svenska streetwear-kulturen, säger Fabio Baum, chef för Norden och Benelux på Zalando.

ARENA by Zalando är temporärt beläget på St. Paulsgatan 22A och har öppet torsdag-lördag från den 3 maj-29 juni 2024. För ett detaljerat schema av eventen och samarbetena, besök zalando.se/arenabyzalando.

Foto: Zalando