Aurelia Dey aktuell med nya singeln “Ingen vet” – om kvinnors rätt att vara sexuella varelser på sina villkor


 

 

Aurelia Dey släppte sitt hyllade debutalbum “Gyllene Tider” i april 2015 och efter det har hon turnerat flitigt och släppt nya, fristående singlar. Den nya singeln “Ingen vet” beskrivs som ett manifest. Ett ställningstagande för kvinnors sexualitet och kvinnors rätt att vara sexuella varelser på sina villkor. På fredag väntas även en video att släppas.

 

”Dancehall handlar om mängder med pondus, karaktär, och innehåller även mycket snusk. Det finns en väldigt rå fräckhet som automatiskt flödar och grymma känslor får forsa genom kroppen. Som kvinna att uttrycka snusk är tyvärr fortfarande ganska tabustämplat, trots vi också är sexuella varelser. För mig är det mest skönt att fått skriva en sådan här låt, älska den, vara stolt över den, njuta av den.”

 

Senare i vår kommer “Alpha”, första EP-kapitlet i en serie i två delar, producerad av André Roots, Melisha Linell och Kapten Röd.

 

På fredag kan du se Aurelia Dey & The Vibe live på Malmö Live. I sommar spelar dom på Öland Roots. Fler spelningar tillkommer både för våren och sommaren.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL