5f2d30fa05d9010e180815f2
Tretorn lanserar vinterskor och funktionsjacka


 

 

Inför hösten lanserar Tretorn höst- och vinterjackan Arch, skapad för storstadslivet men med funktionsjackans alla fördelar, samt den vattentäta vinterskon Hybrid Boots. Kollektionen kommer i två modeller – Arch och Sphere.

 

Jackan är tillverkad i Tretorns egenutvecklade funktionsmaterial Ocean Shell, som är producerat av återvunnen polyester och med ett membran gjort av återvunnen plast från havet. Arch kommer att finnas tillgänglig i både herr- och dammodell. Det är en parkasjacka med en längre passform, hög krage och en speciellt utformad huva för extra skydd. Dammodellen har även ett midjeband, för en mer feminin siluett. Herrmodellen kommer i färgerna svart och black olive och dammodellen kommer i färgerna svart och navy.

 

 

Den andra nyheten är att Tretorn lanserar nya funktionella vinterskor för storstadsväder. De båda modellerna kännetecknas av Tretorns klassiskt skandinaviska design och är vattentäta, fodrade och utrustade med en specialsula för ett bra grepp på halt underlag.

 

“Våra hybridstövlar förenar det bästa av två världar, det funktionella och det urbana. Det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda multi-funktionella skor som passar perfekt för storstadslivet. Med Arch och Sphere kan du hålla dig torr utan att behöva kompromissa med stilen.” – Peter Lindblom, Chef för R&D och Design.

 

Arch är en ankelhög och vattentät vinterstövel, framtagen för kalla och våta dagar. Stöveln är isolerad med ett tjockt pilefoder, vilket gör stöveln lätt, varm och höjer stövelns bekvämlighet avsevärt. Den har en dragkedja baktill, vilket förenklar påtagning och avtagning. Arch är tillverkad med PVC-fritt naturgummi och neopren.

 

Likt Arch är Sphere en ankelhög och vattentät stövel. Sphere har dock skosnören framtill för maximal passform och komfort. Precis som Arch, är Sphere gjord på PVC-fritt naturgummi och neopren. Stöveln är fodrad med bortstad trikå, vilket gör stöveln varm, lätt och bekväm.

 

Hybrid Boots-kollektionen och Arch-jackan släpps i november 2018. Sphere kommer kosta 1 100 kronor och Arch kommer kosta 1 000 kronor. Arch-jackan kommer kosta 2 500-2 700 kronor. De kommer att säljas på utvalda butiker samt på www.tretorn.com.

 

 

Tretorn-Hybrid-boot-Arch-l
TRETORN-Arch-jacka-s
Arch Back
arch kopia
Arch Toe
Arch top
arch_boot_frilagd
FW18 News Hybrid boot Arch
FW18 News Hybrid Boot Sphere
sphere kopia
Sphere side
Sphere top side
Sphere top
sphere_frilagd
171208_TRETORN_SHOT02_113
171208_TRETORN_SHOT02_340
171208_TRETORN_SHOT02_464
Arch Expedition Jacket Hood
Arch Expedition Jacket
Arch JAcket
arch_jacket_frilagd

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL