Tretorn och Movits! samarbetar och lanserar jacka inför Sverigeturné


 

 

I början av oktober lanserade Tretorn Arch Jacket – en funktionell vinterparkas skapad för storstadslivet, men med funktionsjackans alla fördelar. Nu lanserar Tretorn ett samarbete med Movits! och tillsammans har de tagit fram en limiterad upplaga av Tretorns Arch Jacket med två specialdesignade prints. Här har Tretorn och Movits! låtit illustratören Leo Lyxxx tolka dem, resultatet – en urban jacka med lekfulla motiv.

 

Synergierna mellan Tretorn och Movits! är flera. Movits! ursprung och närhet till naturen har präglat dem och bidragit till ett starkt miljötänk, samtidigt som Tretorn arbetar för att ta fram och utveckla klimatsmarta produkter var samarbetet naturligt från början på grund av den delade passion för naturen. Arch Jacket har testats på en Antarktisexpedition, som genomfördes för att uppmärksamma rådande klimatförändringar, och namnet på Movits! skivbolag är Antarktis Records – därav namnet “Antarktis Jacket”.

 

 

“Antarktis Jacket” kommer att släppas i en limiterad upplaga vid totalt fyra tillfällen, alla kopplade till Movits! turnédatumen i Göteborg, Stockholm, Luleå och Malmö. Vid köp av jacka online ingår även två biljetter till anslutande spelning.

 

Datum för släpp på tretorn.com:

30:e november inför konsert i Stockholm, Münchenbryggeriet den 15:e december

16:e december inför konsert i Luleå, Kulturens Hus den 22:a december

7:e januari inför konsert i Göteborg, Trädgårn den 18:e januari

10:e januari inför konsert i Malmö, Malmö Live den 19:e januari

 

Konsertbiljetter

 

 

 

TÄVLING

 

Vinn Tretorn x Movits! “Antarktis Jacket” + 2 konsertbiljetter till valfri stad enligt spelschemat ovan.

 

 

GRATTIS till Aurora som vunnit jacka och konsertbiljetter!

 

 

MovitsxTretorn-2-S

 

Foto: Ulf Berglund

 Publicerat:
RedaktionenNULL