Kingsizegalan-prisade klubben i Göteborg laddar för hektisk sommar. Premiär 25:e juni med Movits och Parham live!

Redan i maj gav DJ Dainja och DJ Confuze ledtrådar om en fullspäckad klubb- och konsertsommar i Göteborg när man sätter ribban än högre detta år. Under sommar kan vi få se Ghostface Killah, Stylo G & A$AP Ferg m.fl.

Colors flyttar även till The Docks och informerar i Facebook-eventet för premiären 25:e juni om de nyheter som står att vänta:

Vi vet att frågorna angående oss är många och att ni har fått vänta länge. Ni har säkert redan hört att vi i år prövar något helt nytt! Efter sex fantastiska år på Nefertiti känner vi att vi har gjort allt vi kan göra där. Vi drivs alltid av tanken på att överträffa oss själva och nu känner vi oss redo för nästa utmaning.

Med vår hjälp kommer The Docks att utformas till en helt fantastisk party-ö mitt i hamnen! I år kör vi på max! De största bokningarna vi någonsin haft samt en ny och rymligare klubblokal som vi vill knöka full med palmer, Colorsprylar, pingisbord, food trucks, barer och annat så att ni ändå står där tätt ihop och svettas ihop med oss tills sent in på natten!

Vår vision är att Colors ska kännas som en festival, fast utdragen över sommarens alla onsdagar. Ni korsar kanalen med vår båt från Lilla Bommen, åker vagn eller promenerar över bron till vår magiska oas och så känns det som att ni lämnar både Göteborg och Sverige för en kväll!

På premiären 25/6 spelar Parham och Movits live!

Colors Pink Night 25/6
Docks, Frihamnspiren 1.
Dresscode: Rosa (rosa gäster får solbrillor och annat kul)
Live: Movits / Parham
Dj’s: Confuze, Dainja och Finest
Tid: 20:00-03:00 / Ålder: 20+
Pris: Förköp 180 kr i The Docks app (Finns på Appstore / Android). 200 kr i entrén eller via nattpasset.se
Du kan även köpa biljetter i butik på Macforum, kungsgatan 28 samt Tshirtstore som ligger tvärs över. De säljer även Colors-festivalpass som kostar 1500:- för alla 10 Colorskvällarna.

Mer info – www.colorsgbg.com

colors-premiar-25juni-2014-alt