UK-artist blir första artist live på scen sommaren 2019.

Efter tio års ihärdigt klubbfixaxnde tog Göteborgs-klubben “COLORS” sommaren 2017 beslutet “att kasta in handduken”. Nu gör sommarklubben en oväntad comeback och söker sig tillbaka sina rötter.

Det hela tog sin början 2007 i Nefertitis anrika lokaler då en för staden ny form av kreativ klubb anordnades varje onsdag. På scen stod ofta artister som ofta var på gränsen till ett genombrott. Senare flyttade klubben vidare från Nefertiti till Docks och andra lokaler, där arrangemangen blev för en långt mycket större publik än under de första åren. Klubben hyllades och nominerades (och vann) till “Bästa klubb” på Kingsizegalan vid ett flertal tillfällen.

När Colors nu återuppstår blickar de nostalgiskt tillbaka till ursprungsåren. Under namnet “Colors Rewind” vill klubben erbjuda en ny generation ungdomar den klubbupplevelse som många av de äldre gästerna ständigt blickat tillbaka mot. Därför är valet givet att återigen komma hem till Nefertiti där allt en gång började. I ett pressutskick säger Mattias Lundin, grundare och arrangör:

“Det var väldigt skönt att kunna ta sommarledigt med familjen för första gången på över 10 år, men under hösten och vintern har jag börjat sakna byggandet, målandet och fixandet kring klubben. Det är som ens barn på något sätt. Som jag matat med energi och kreativitet under så lång tid. Och jag saknar verkligen våra trogna Colorsgäster. De har alltid varit så grymt dedikerade med färgkoden och allting och det betyder verkligen mycket för en som arrangör.”

Sommarpremiären blir onsdagen 26:e juni.

Live: Alicai Harley (South London)
Djs: DJ Dainja, Lady Louise, Dj Confuze m.fl

Mer info via Colorsgbg.com


Visa det här inlägget på Instagram

Vilket är ditt bästa minne från Colors 2013?

Ett inlägg delat av colorsgbg (@colorsgbg)