Den populära C More-serien “Top Dog”, baserad på karaktärerna och världen från romantrilogin av Jens Lapidus, blev ifjol klar för en andra säsong där vi återser Alexej Manvelov och Josefin Asplund i huvudroller. I den första säsongen syntes bland annat rapparen Robin Nazari i en biroll. För drygt ett år sedan bekräftade C More att inspelningen var igång. I april spikades premiärdatum för den nya säsongen till i början av maj månad. C More beskriver handlingen i den nya säsongen:

“Teddy är tillbaka i kriminalitet och har stigit i graderna. Samtidigt har Emily fått en jättechans med ett nytt uppdrag som affärsjurist. Men båda hamnar snart i ett moraliskt dilemma som sätter hela deras värld i gungning”

I övriga roller syns Joel Spira, Pablo Leiva Wenger, Sandra Stojiljkovic, Marcel Khouri, Jessica Grabowsky, Milan Dragišić, Nadja Halid, Anna Azcarate, Wisam Rateb, Maxwell Cunningham, Shirin Golchin, Ricky Carlson, Kalled Mustonen, Peter Gardiner och Vilhelm Blomgren.

Serien regisseras av den tidigare rapparen Alexis Weak och Ahmed Abdullahi. Jens Lapidus har tidigare delat med sig av sina tankar kring den kommande säsongen, via streamingtjänstens Instagram-konto:

– Serien får verkligen ett eget liv nu i den andra säsongen, och det känns riktigt stort. Manuset är sofistikerat och högoktanigt, karaktärerna och Top Dog-universumet är i trygga händer. Jag är övertygad om att Alexej och Josefin, som båda är skådespelare med enorm känsla för nyanser och autenticitet, kommer förhöja den här berättelsen ytterligare, säger han.

“Top Dog” säsong 2 får premiär 8 maj 2023 på C More och 17 maj på TV4 Play.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jens Lapidus (@jenslapidus)


Foto: Magnus Ragnvid/C More/TV4