För ett par veckor sedan prisades skådespelaren Alexander Abdallah på Kristallen-galan för sina insatser i Netflix-serien “Snabba Cash”. Redan på försommaren bekräftade Netflix att det blir en andra säsong av den populära serien, som fristående bygger på författaren Jens Lapidus böcker. Under sommaren har det även pågått ett intensivt arbete med att hitta nya skådespelare och statister, något som figurerat i sociala medier.

Under den gångna helgen postade Alexander Abdallah en bild på sig själv, Evin Ahmad och Dada Fungula Bozela och skrev “Family” via Instagram (se nedan). Författaren Jens Lapidus postade därefter ett Instagram stories-inlägg på Abdallahs bild och skrev:

“Mycket snart börjar vi spela in!”

Det är dock bekräftat sedan tidigare att Alexander Abdallahs rollfigur, Salim, inte kommer figurera i den kommande säsongen. Till Expressen sade Abdallah i juni månad:

“Det har varit kul att läsa alla teorier om hur Salim överlever. Jag kan och får säga att: Salim tyvärr inte överlever.”

”Jag var dock tydlig rakt igenom, även på självaste dagen, att jag ville att han skulle dö. Och gick inte med på att spela in alternativ scen. Jesper (Ganslandt, regissör, reds. anm) backade mig i mitt beslut. Det var det finaste och bästa slutet. Och det slut som är närmast verklighet. Och så går jag mot nya drömmar, nya konstverk och projekt.”

Säsong 2 av “Snabba Cash” väntas få premiär på Netflix under 2022.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av ALEXANDER ABDALLAH (@alexanderabdallah)