Amir Chamdin-regisserade serien “Partisan” får en andra säsong 

 

I säsong ett av “Partisan” såg vi Fares Fares spela en polis under täckmantel på den ekologiska farmen Jordnära, en mystisk gated community som styrs av den karismatiske ledaren Kent (Johan Rheborg) och matriarken Maud (Anna Björk). En hemsk upptäckt leder till en explosiv slutuppgörelse som skakar Jordnära i grunden.

 

Nu står det klart att “Partisan” återvänder med en ny säsong där handlingen tar vid kort efter den dramatiska avslutningen. Efter en dödlig trafikolycka upptäcker polisen att olycksbilen har kopplingar till Jordnära. Polisens intresse för Jordnära blir ett nytt hot för Maud som kämpar för att rädda sin pappas livsverk.

 

“Partisan” är skapad av Infinite Mass-medlmmen och regissören Amir Chamdin, som tidigare gjort Viaplay-originalet “Hassel” och långfilmen “Cornelis”, och även ligger bakom Viaplays kommande dramaserie om Börje Salming.

 

– Jag är väldigt glad över att få göra en till säsong av “Partisan”. Intresset och uppmärksamheten runt serien har varit enorm både i Sverige och internationellt. Att vi nu fortsätter där vi slutade säsong 1 är därför given. Jordnära, den ekologiska communityn som vi älskar att hata, blir ännu en gång en central plats för handlingen, säger Amir Chamdin i ett pressmeddelande.

 

De skådespelare som är klara för säsong 2 är bland andra Anna Björk, Sofia Karemyr, Pelle Holmström, Ylvali Rurling, Linus Wahlgren, Emelie Garbers, Andreas Kundler och Thomas Holmin. De kommande fem avsnitten har premiär på Viaplay under 2022.

 

 

 

 

Foto: Nordic Entertainment Group

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL