Med uppdaterad design är Xperia Z3+ tunnare och lättare än sin föregångare.

Xperia Z3+ är en vattentät smartphone. I Sverige lanseras Xperia Z3+ med ett förbokningserbjudande där en Sony Action Cam Mini ingår till ett värde av cirka 2 190 kr.

Förbättringarna från föregångaren är bland annat bättre foton, du kan nu ta fantastiska bilder även i mörker. HDR för både foto och video hjälper vid starkt motljus och telefonen klarar också av 4K videoinspelning och uppspelning. Och en ny kul funktion är Gourmet-läget som hjälper dig att ta den perfekta matbilden. Sony har också på Xperia Z3+ gett den ännu längre batteritid, upp till två dygn. Ljus och ljud har också blivit bättre. Högupplöst ljud blir till studiokvalitet. Sonys nya LDAC-codec streamar musik via Bluetooth tre gånger mer effektivt för ännu bättre trådlöst ljud. Vid användning av hörlurar analyserar Xperia Z3+ automatiskt dina hörlurars karaktär och optimerar ljudinställningarna därefter.

Xperia Z3+ har dessutom dubbelt så stort lagringsutrymme jämfört med sin föregångare (32 GB), något som enkelt går att utöka med microSD-kort. Surfandet blir också betydligt snabbare.

Xperia Z3+ i korthet

*   Elegant slimmad design, 6,9mm tunn och med en vikt på endast 144g.
*   Vattentät (IP68*) – den högsta klassificeringen som går att uppnå, nu med öppen USB-ingång för enklare laddning. Fram- och baksida av härdat glas med en ram i aluminium.
*   Upp till två dagars batteritid som enkelt går att förlänga ytterligare med Battery STAMINA Mode.
*   Överlägsna bilder och video även i svagt ljus med uppdaterade kameror, både bak (20,7MP) och fram (5MP).
*   Förbättrad prestanda med ultrasnabb Qualcomm® Snapdragon 810 med åtta kärnor och 64 bitar, samt 32 GB lagringsminne som går att utöka med microSD-kort.
*   Snabbare surf, både via 4G och Wi-Fi, stöd för LTE Cat6 och Wi-Fi MIMO.
*   Sonys ledande skärmteknik, högupplöst ljud och PS4 Remote Play för underhållning i världsklass.
*   TRILUMINOS™-display med X-Reality™ for mobile och Live Colour LED, nu med ännu högre ljusstyrka och kontrast.