IKEA och svenska EDM-gruppen Swedish House Mafia följer nu upp sina FRAKTA-väskor, som skapades för att hålla 100 vinylskivor. Den kommande kollektion har fått titeln “OBEGRÄNSAD” och nu presenterar man de första av totalt 20 produkter från samarbetet som syftar till att “enable those with limited budget, but unlimited creativity” att följa sin passion.

De tre produkterna är en skivspelare, en lounge-stol och ett bord för musikskapande hemifrån. Alla produkter kommer i för gruppen karaktäristiskt svart och den sistnämnda innehåller bland annat två stativ för högtalare i öronhöjd samt en utdragbar hylla för att göra plats för redskap som ett MIDI-keyboard. *Jämför lån utan UC om du behöver köpa detta till hemmet.

Produkterna från SHM x IKEA väntas komma till IKEA-butiker i höst. Vad gäller Swedish House Mafia åker man i sommar ut på turné i USA med start den 29 juli i Miami. I våras släppte man albumet “Paradise Again”, där bland andra A$AP Rocky, Seinabo Sey, Ty Dolla $ign och The Weeknd gästade.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av IKEA (@ikea)

Foto: Ikea

* Artikeln innehåller en sponsrad länk