Ta chansen och vinn årets häftigaste bilracingspel, Need For Speed Rivals.

Den 21 november släpps Need For Speed Rivals.

Rivalitet med höga insatser

Racers är ensamvargar som kör snabba bilar byggda för höga farter och episka biljakter, medan polisen jobbar i team för att ta fast dem. Bytt roll när som helst under spelets gång och se hur insatserna ökar. Med det nya poängsystemet kan du sätta dina speed-points på spel för att kamma hem ännu större belöningar.

All-Drive

All-Drive är en nyhet i Need for Speed Rivals som suddar ut gränsen mellan singel- och multiplayer. Inga lobbies. Ingen väntan. Vägar kommer att korsas och biljakter att kollidera vilket skapar en värld där två ögonblick eller två events aldrig är de samma.

Din bil, din identitet

Hotta upp din bil med prestandauppgraderingar och den senaste teknologin. Gör din bil mer personlig med nya lacker, registreringsskyltar, fälgar och dekaler och visa upp den för kompisar och rivaler. Spara olika konfigurationer och se till att ha en rad bil-setups tillgängliga för att kunna lämna avtryck oavsett vilken situation du befinner dig i.

Teknik för biljakter och flykt

De Intensiva racingögonblicken bir nu ännu mer spännande med racingteknologi och uppgraderingar som anpassats för båda sidor om lagen. Racers kan använda flyktteknologi som exempelvis radarstörare och elektromagnetiska pulser, medan poliserna försöker sätta stopp för dem med hjälp av chockvågor, vägspärrar, helikopterstöd med mera, med mera. Oavsett vilken sida av lagen du befinner dig på kan du använda teknologi som håller dig steget före dina rivaler.

Tävling: Var med och tävla om ett ex av Need For Speed Rivals till PS3, Xbox 360, PS4 eller Xbox One, (båda punkterna måste fullföljas för att vara med och tävla)

1. Lika denna nyhet, på kingsizemagazine.se, INTE på Facebook!
2. Maila in svaret svaret på frågan till info@kingsizemagazine.se med ditt fullständiga namn och adress samt till vilken konsol du vill vinna!

Fråga: Vilket år släpptes det första Need For Speed?