Nya Need for Speed introducerar ett spännande och innovativt gameplay via fem olika spelsätt – fart, stil, bygg, crew och outlaw. Var och en av dessa spelsätt driver Need for Speed genom en sammanlänkande berättelse. Spelet är byggt kring fem ikoniska bilar från den verkliga bilvärlden som kommer att inspirera spelarna att ta del av, och uppleva alla de fem olika spelsätten. Förtjäna dina motståndares respekt och bygg upp ditt rykte på din resa mot att bli den ultimata ikonen.

“Vi använder de fem spelsätten för att försäkra oss om att din spelupplevelse blir din egen och att de hela tiden hjälper dig att ta dig framåt i spelet – varje sekund, varje minut”, säger Marcus Nilsson, Executive Producer, Ghost Games.

Actionladdade överlappande storys med ett distraktionsbaserat gameplay säkerställer variationen och utrymmet för personliga preferenser. Ta din egen väg genom Ventura Bay genom att spela igenom olika eventtyper för att till slut bli den bästa föraren av alla.

Fart – Tryck plattan i mattan, höga farter och maximal adrenalinrush. Håll dig kall och lyft aldrig foten från gaspedalen – de modiga flyttar alltid gränser
Stil – Utryck dig genom din körstil och sladda genom en kurva med total kontroll och precision. För en del är stil allt som betyder något.
Bygg – Gör din bil extrem via modifierat utseende och högre prestanda. Det ständiga behovet av att förbättra och personifiera. Skickliga hantverkare strävar efter perfektion.
Crew – Kör tillsammans med din Crew och du blir aldrig ensam på gatorna. Lita på andra och den skicklighet som behövs för att klara av det närgångna kaoset i höga farter.
Outlaw – Att reta och fly från polisen. Pressa gränserna och lev livet till det yttersta medan du njuter av spännande biljakter.