Med sin säregna mix av jazz, trap, electronica och den sensuella varianten av r&b, som kommit att kallas “quiet storm”, gjorde den amerikansk-jamaicanska sångaren och saxofonisten ett omedelbart avtryck med sitt album “Lady Lady” från 2018. Ett par år senare albumet “Studying Arboad: Extended Stay” och i mars 2023 följde han upp med nya självbetitlade albumet “Masego”.

Masego har även uppträtt på svensk mark ett antal gånger senaste åren, bland annat på Fållan i Stockholm i december 2022 och så sent som i somras på Way Out West i Göteborg. I recensionen av spelningen i Slottsskogen stod att läsa:

“…Masego [har] ett fullständigt unikt uttrycksspektra som spänner över flera olika genrer, på ett genomtänkt sätt som få artister syr ihop mer stringent än han. Det går liksom inte riktigt att beskriva hans musik med ord. Det måste upplevas.”

Masego kommer nu till Annexet i Stockholm den 26 januari 2024. Biljetter till spelningen via Luger.se.

TÄVLING

Grattis till Angela Everell som vunnit biljetter till konserten!

Nu kan Kingsize Magazine och konsertarrangören Luger Sweden tävla ut konsertbiljetter till en vinnare som får ta med sig tre (3) vänner till spelningen fredag 26 januari 2024 på Annexet i Stockholm. En vinnare kommer att utses onsdag 24 januari och kontaktas via e-mail.

FÖLJ NÅGRA ENKLA STEG FÖR ATT DELTA:

  1. Gilla inlägget + tagga tre (3) goda vänner som du vill ta med dig på Masego-konserten, i kommentarsfältet på tävlingsinlägg via Instagram och/eller Facebook.
  2. Besvara en enkel tävlingsfråga och och registrera dina uppgifter via tävlingslänken här!

FRÅGA: Vilket blåsinstrument brukar Masego oftast använda på scen?