62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Game of thrones är större än någonsin


 

 

Den åttonde och sista säsongen av fantasy- och dramaserien Game of Thrones, producerad av HBO, hade premiär den 14 april 2019. Det var en premiär som var hett efterlängtad av många fans. Inspelningarna av säsongen startade officiellt den 23 oktober 2017, och avslutades i juli 2018. Men är det verkligen den sista säsongen? Ja, tyvärr. Cheferna har tidigare sagt att Game of Thrones skulle sluta efter åtta säsonger. De som skrivit serien har haft en mycket specifik plan om hur många säsonger de ville göra.

 

 

Få TV-serier har någonsin uppnått samma framgången som Game of Thrones. Miljontals fans runt om i världen fördjupas i en värld av drakar, magi, makt och drama. Det är en av de mest ambitiösa TV-serierna som någonsin producerats, och serien vinner priser över hela världen.

 

 

Avsnitten i säsong 8

Den åttonde säsongen är lite annorlunda än de tidigare. De första sex säsongerna hade var och en tio avsnitt, och den sjunde hade sju avsnitt. Den åttonde säsongen har dock endast sex avsnitt. Precis som förra säsongen består det i stor utsträckning av innehåll som inte finns i böckerna serien baseras på, George R. R. Martins romanserie “Sagan om is och eld”. Så här långt kommer varje avsnitt i säsong 8 kommer att vara:

  1. 54 minuter
  2. 58 minuter
  3. 60 minuter
  4. 78 minuter
  5. 80 minuter
  6. 80 minuter

Sedan är det alltså slut, och fans får nöja sig med att se om serien, läsa böckerna eller spela de spel som har utvecklats baserade på serien. Oavsett om du gillar spelautomater, medeltida RPG eller strategispel, så finns det faktiskt redan nu en hel uppsjö av olika spel att välja mellan. Några av dessa alternativ är riktigt bra, oavsett om man är en fan av serien eller om man inte har sett den ännu. Här kommer ett par exempel.

 

 

Spelautomat med GoT-tema

Oavsett om du är en fan av serien, eller inte sett den ännu kan Game of Thrones spelautomat vara ett kul tidsfördriv. Även om den är tydligt riktad till de som känner till och älskar serien, är det inte en förutsättning för att kunna njuta av spelet. Det är en spelautomat med 5 hjul, och den är skapad av Microgaming. De olika bonusarna kompletterar varandra snyggt, och de har skapat en spelautomat med potential för stora vinster och en jackpott. Med gratis spins och multiplikatorer är allt möjligt.

 

 

Game of Thrones – A Telltale Games Series

Många spelföretag har försökt att översätta böckerna till ett spel som är lika kraftfullt som historierna, men och Game of Thrones av Telltale är det bästa försöket hittills. Spelet är utvecklat för PlayStation 4, och det är ett utmärkt sätt att roa sig när man vill uppleva GoT-världen. Formatet innebär att berättelsen varierar utefter vad du väljer. Telltale Games har skapat en berättelse som löper utmed sagorna i TV-serien. Försvara Ironrath, familjens säte i norra Westeros, medan familjen Forrester dras in i de fem kungarnas krig. Som spelare är man lojal till huset Stark.

 

I spelet får man uppleva 6 avsnitt genom ögonen på medlemmarna i familjen Forrester på deras färd genom Westeros. Flera av de kända karaktärerna från tv-serien och böckerna är självklart med i spelet. Ta dig an de olika familjemedlemmarnas roller och bestäm deras öde genom de val du gör.

 Publicerat:
RedaktionenNULL