62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
“Game of Thrones” kan bli animerad tv-serie


 

 

Det var många som inte var helt nöjda med slutet på den monumentala tv-serien “Game of Thrones”, men det betyder inte att intresset har svalnat helt. Nu rapporterar The Hollywood Reporter att en animerad variant är på gång hos HBO Max. Enligt uppgifterna ska möten ha hållits om hur man kan göra den “vuxenvänlig”, men inget är än så länge helt klart.

 

Sedan tidigare står det klart att föregångare till serien är under produktion. Bland annat “House of Dragons” (premiär 2022) som baseras på boken “Fire & Blood” och berättar historien om huset Targaryen, drygt 300 år innan originalseriens handling. Den ska framförallt kretsa kring den blodiga dispyten kring vem som har rätten till Järntronen efter kung Viserys.

 

HBO ska även stå bakom “Tales of Dunk and Egg”, som följer Ser Duncan (Dunk) och en ung Aegon V Targaryen (Egg) 90 år innan historien som berättas i “A Song of Ice and Fire”. Precis som den animerade upplagan finns det dock ännu inga bekräftade manusförfattare eller skådespelare. Men med tanke på hur populär originalserien var, i kombination med HBO’s vilja att expandera storyn, finns dock goda chanser för mer “Game of Thrones”-material framöver.

 

Det som talar emot är dock att HBO passade på piloten för en föregångarserie med Naomi Watts i huvudrollen.

 

Se nysläppt trailer för några av de bekräftade premiärerna på HBO Max under året nedan.

 

 

 

 

Foto: HBO

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL