Serien har premiär på HBO Nordic 7:e april.

Den tiofaldigt Emmybelönade serien är tillbaka på HBO Nordic 7:e april med en helt ny säsong av förbjuden kärlek, hämnd, ära och dödliga maktkamper.

Väntan är nästan över. Den populära serien Game of Thrones är snart tillbaka med en ny säsong där vi återigen får följa de olika familjernas öden i kampen om Järntronen. Tiden efter det mest omtalade och brutala avsnittet ”The Red Wedding” går ingen säker, ändå lyckas Lannisters hålla fast vid makten. Men kan de överleva sina egna egon, och hoten från alla håll?

I helgen har HBO släppt ännu en trailer inför premiären i april – se trailer “Devil Inside”, samt läs mer om kommande säsong nedan!

Stannis Baratheon återuppbygger sin armé i Dragonstone, samtidigt närmar sig en större fara söderifrån när Oberyn Martell, Lannisterhataren, kommer till Kings Landing som gäst på Joffreys och Margaery Tyrells bröllop. Norrut slåss en utarmad Nights Watch mot Mance Rayders outröttliga armé av vildingar, som i sin tur jagas av en ännu mer formidabel fiende – de odödliga White Walkers.

Som om det inte vore nog fortsätter Daenerys Targaryen sin obevekliga kamp att med hjälp av sina drakar och armé komma över tillräckligt många skepp för att segla till Westeros och återta Järntronen.

Den prisbelönta serien är baserad på de bästsäljande böckerna av George R.R. Martin och utspelar sig i Westeros där somrarna och vintrarna kan vara en livstid. Skapare och verkställande producenter är David Benioff och D.B. Weiss. Medproducenter är Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin, Carolyn Strauss, Alan Taylor och Vanessa Taylor.

Alla som följt Game of Thrones kan se fram emot nya avsnitt från och med 7:e april. De som ännu inte hunnit titta på den omåttligt populära serien med en enorm skara fans över hela världen, kan se alla de tidigare säsongerna på hbonordic.com.