62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Sista avsnittet av Kärleksattacken: “En epok går i graven”


Gästas även av Aki och Stor samt RMH.

 

 

Tidigare i höst kom nyheten att Ametist Azordegan beslutat att lägga ner radioprogrammet “En Kärleksattack På Svensk Hiphop” som under åtta år sänts i SR Metropol. Anledningen är att Ametist i dagsläget även skriver på en uppslagsbok om svensk hiphop som under 2015 ska skrivas klart och släppas via förlaget Natur & Kultur. På Instagram skriver Ametist:

 

 

 
En epok går i graven. Det känns stort. Sista @karleksattacken någonsin imorgon. Kom och se sista sändningen som publik. Det är gratis att vara publik, dyk bara upp på Fryshuset innan kl 17.

Jag blir intervjuad av @jangradvall och programmets producenter och sidekicks minns de bästa stunderna.

Programmet gästas också av @akivonlabyrint och @_stor_ samt hela RMH med @realfakeadamtensta, @micheldida, @silvanaimam, @nebaymeles, @eboimusic. Alla premiärkör låtar. RMH kickar live.

Och jag får ÄNTLIGEN läsa mitt brev till svensk hiphop… jag började skriva på den i somras. Vi hörs och ses vänner /Ametist

 

 
  LYSSNA HÄR!

 

 

Vad är dina främst minnen från “En Kärleksattack På Svensk Hiphop”? Kanske 5-årsjubileumet när 72 MC:s gästade studion? Kommentera nedan via ditt Facebook-konto.

 

Avsnitt 195 31/5 2012: 5 år i etern! Denna dag firades programmets 5 års-jubiléeum med 72 stycken MCs i studion.

karleks1

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL