VIDEOPREMIÄR: Djurparken – “Icona Pop”


Första singeln från kommande album.

 

 

Den Stockholm/Malmö-baserade gruppen Djurparken släppte i fredags sin första singel från sitt kommande album “Livet är fullt av sånt man glömmer”. Sedan debutalbumet från 2016 har gruppen gjort samarbeten med artister som Ayla, JOY och Timo Räisinen samt producerat musik och film till varumärken som Vogue Japan, Elle och Urbanista. Djurparken har bas i både Malmö och Stockholm, där kollektivet arrangerar festivaler och klubbar, samt musikpodcasten ”Osläppt” från sin studio på Södermalm i Stockholm.

 

Det kommande albumet beskrivs som en “en jakt på drömmar, flykt och självrannsakan”. I samband med lanseringen av den första singeln gör Djurparken ett något kryptiskt erkännande om upphovsrättsbrott mot Icona Pop, som också fått ge namn till låten. I ett pressutskick gör gruppen ett kort uttalande:

 

”Ja, det kan ju såklart vara ett karriärsjälvmord att vi råkade berätta det här… men I don’t care, I love it, som vi brukar säga…”

 

Idag kan Kingsize premiärvisa musikvideon till singeln som släpps via Rudeboy Records. Se den nedan och invänta albumet som planeras att släppas i början av 2021.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL