Djurparken släpper ny singel från kommande album 

 

Djurparken, som sedan tidigare gjort sig kända för sina reflekterande texter, väljer i sista singeln för året att sätta fingret på något som är mer aktuellt än någonsin tidigare: Ensamheten.

 

– ”Ensam i allting” är en låt om ensamhet. En låt om känslan av känna sig ensam mitt i stormens öga… När allt runtomkring känns som det går i hundra kilometer i timmen, men du själv går i slowmotion…”, går att läsa i ett pressmeddelande.

 

Låten ska ha spelats in redan innan Corona svepte in över världen och Sverige, men ämnet kändes mer aktuellt än någonsin pga pandemins isolering.

 

– Det är såklart extra viktigt nu att uppmärksamma ensamheten hos våra medmänniskor, i en tid som denna. En tid där vi har ännu mindre chans att se varandra, och se de som faktiskt mår dåligt… Vi hoppas såklart att vi med denna låten kan få folk därute att förstår att de inte är själva i att känna ensamhet… Reach out till nån – prata om det, hälsar man.

 

”Ensam i allting” släpps idag via Rudeboy Records och är andra singeln från Djurparkens kommande andra album ”Livet är fullt av sånt man glömmer” som planeras att släppas 18:e februari 2021, även det via Rudeboy Records.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL