supersci-2014-group-S
Supersci är tillbaka med ny musik – kolla nya musikvideon “Entropy”


”Simple law of physics but we choose to go against it”

 

 

Sundsvall-gruppen Supersci bestående av Arka, Mr Noun, Erik L och Remedeeh är till våren tillbaka med nytt album. Deras musikaliska kombination av norrländskt vemod och engelskspråkig rap har hyllats över hela världen. Nu är väntan sedan förra albumet ”Timelines” över. Den 12:e december släpps titelspåret och första videon från Superscis kommande album ”Entropy”. I ett pressmeddelande beskriver gruppen nya musikvideon:

 

Konceptet för låten och videon är den universella lagen om entropi. Tendensen mot kaos och förfall som påverkar alla ting – inklusive oss själva – och kampen mot den. Scenariot är baserat på de fyra klassiska naturelementen: jord, vatten, luft och eld, och med tomrummet som det femte elementet (kvintessensen).

 

Videon är skriven, regisserad och klippt av Daniel Öun (Mr Noun) och Olle Melkerhed. Den är filmad av Olle Melkerhed, Jimmy Lilja, William Nylén och Torbjörn Bergkvist. Charlie Lilja och Hanna Bergström har assisterat.
 

 
Superscis tredje studioalbum släpps i mars 2015 och skivan är producerad av Erik L, Broke ’n Tipsy och Arka. Gästartister på albumet är bl.a. 7evenThirty (USA), Cleo (nominerad till P3:s Guldmicken), Kristin Amparo samt Isabel Neib, som också är en del av Superscis nya livesättning.

 

 

Se videon, Supersci “Entropy”:

 

 

 

 

Foto: Olle Melkerhed

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL