5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
mr-noun-do-without-S
Mr Noun från Supersci släpper singel/video med ungerska producenten Execute


 

 

Sundsvall-rapparen Daniel “Mr Noun” Öun har under många levererat träffsäkra bars som del av gruppen Supersci. Han har även gjort en rad gästinhopp på olika projekt, senast i vintras på Prop Dylans album “TWIMC Pt 1”. Nu är Mr Noun tillbaka med sin första egna solo-video i samband med singelreleasen av “Do Without Who”. Videon premiärvisades på snowboardfestivalen Spot Battle 2019 i helgen och Noun beskriver skapandet i ett utskick till Kingsize:

“Execute hörde av sig och vill ha med mig på sitt projekt “Around The Globe” EP. Jag hittade ett beat som jag peppade på och gjorde låten, som handlar om hur jag uppskattar och behöver all den backning och kärlek jag får från mitt crew, vänner, mina barn och min tjej, som ger energin för att stå på egna ben i livet.”

 

 

På låten hörs även cuts och en jazzig remix av Supersci-kollegan KOKO854 (tidigare Kristougha). Noun berättar vidare om skapandet av videon:

 

“Några månader senare överraskade min fästmö (Anna Berntzén) mig på en födelsedagsresa, som av en slump gick just till Budapest där Execute kommer från. “When in town” började vi spontant filma vi scener till en video. Den kompletterades senare med massa tagningar från Sundsvalls snowboardbackar där jag och vännerna alltid hänger, och vid en link-up med Execute i London där han numera är bosatt.”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL