Den Stockholmbaserade sångerskan SARU debuterade förra året med singlarna “We Could’ve Been” följt av låten “Savage”. Nu är hon tillbaka med den nya singeln “Come Thru” som beskrivs skildra sensuella känslor med inslag av “divine feminine energy”, där hon textmässigt skildrar en orten-tjej som fantiserar om något tabubelagt. Låten är producerad av Reyes som tidigare arbetat med Ricky Rich, K27 och Cherrie. I ett pressutskick säger SARU:

“Come Thru” är en feel good låt som jag tänker att tjejer ska kunna komma in mer i sin feminina energi. Come Thru var till att början mer ett sätt för mig att ta ett kliv i min feminina energi och mjukare sida. En låt som jag ville vända på könsroller mer eller mindre, att jag som kvinna tar en chans till att ha kul med en annan person istället för att vänta på dem. Det finns så många låtar där killar brukar ”lägga määk” på tjejer och berätta explicit vad de vill göra med henne. Med Come Thru gör jag detsamma men från en kvinnas perspektiv”.

Det släpps en tillhörande musikvideo till låten på Alla hjärtans dag och till våren planeras SARU släppa ett EP-projekt.