Deluxe-utgåvan innehåller två remixer på ”Time Wasted” och nya akustiska låtversioner.

Den fem låtar långa EP:n ”Moodring” producerades av Reyes, Producenten, Foreign Juice, Martin Masarov & Per Berglin och plockar influenser från båda sidor av millennieskiftet och artister som Timbaland och Darkchild. Nu släpper SARU en 13-låtar lång deluxe-utgåva av ”Moodring”. Bland de nya låtarna hittar vi sex nya akustiska versioner och två remixer av ”Time Wasted”, signerade den kanadensiska producenten NELSON.

“Jag diggade en låt av Ojerime och såg att NELSON va den som gjorde remixen. Jag hittade hans insta och började följa, och tog kontakt med honom efter ett tag. Vi klickade och jag frågade om han skulle va down med att göra en remix och the rest is history”, säger SARU om samarbetet.

De akustiska låtarna är alla producerade av William Simu och släpptes en och en under dagarna innan släppet av ”Moodring (Deluxe)”. De akustiska versionerna släpptes också som musikvideor inspelade i en tagning på SARU:s Youtubekanal. Om de akustiska låtarna säger SARU:

“Jag skulle uppträda på ett event förra året och behövde köra akustiskt. Jag träffade William Simu som är en mad dope gitarrist och han fattade min vibe på direkten. Han lyssnade en gång på låtarna och började göra sin grej. Jag fick sjunga hur jag ville och visa min range. Vi klickade. Vi gillade hur det lät och fick idéen till att göra akustiska versioner till mina låtar.”

Foto: Pressbild