Följer i november upp med konserter i Göteborg och Stockholm.

Idag har det blivit dags för Sabina Ddumba att släppa sin andra EP för i år. ”Dear 27 pt. 2” beskrivs som lite annorlunda än sommarens förlaga. ”Kanske är den mer åt R&B-hållet än vad första EP:n var”, säger Sabina i ett pressutskick. Klart står det också att Sabina följer upp släppet med två spelningar: Pustervik i Göteborg 18 november och Stockholm Soul på Kulturhuset Stadsteatern 24 november.

Där Sabina Ddumba på vårens EP ”Dear 27 pt 1” samarbetade med MASAKA (Mats Sandahl) har det kreativa bollplanket på höstens uppföljare ”Dear 27 pt. 2” varit Joel Malka. Efter nästan ett decennium på stort bolag har Sabina Ddumba startat om och ger fortsättningsvis ut musik i egen regi.

– Jag är stolt över det mesta jag gjort men jag tror att jag lite för ofta hamnat i fel sammanhang som jag har accepterat eftersom jag är så anpassningsbar. Jag kommer från en stor familj där du lär dig att inte alltid få som du vill. Nu när jag inte längre är en sajnad artist kan jag göra precis som jag vill, säger hon.

Foto: Daniela Spiroska

65546e0a53c940223e0b0eb4