Sabina Ddumba släpper nya singeln ”Swishers”


Se musikvideo här!

 

 

Sabina Ddumba kickstartade året med att släppa feel good-singeln ”Damn Good Woman”, som hon nu följer upp med nya RnB-klingande pop-singeln ”Swishers”.

 

– Jag känner typ att min musik har varit lite semi-seriös men jag är ju knappast så seriös och kände att det var dags att ta fram en annan sida av mig och visa den i musiken, berättar Sabina i ett pressmeddelande.

 

Det framgår även att hon först kom på refrängen på en fest i LA för ungefär 3 år sen. Hon tänkte ge bort den till en rappare, men under en session tillsammans Mats “MASAKA” Sandahl och Alexander Rydberg togs den fram ur gömmorna.

 

– Jag började göra musik för att det är kul, sen blev det mitt jobb, vilket jag måste förhålla mig till, men om jag får ha roligt blir det mycket bättre. Jag har verkligen försökt att bara ha kul med den här låten och göra musik som jag och mina vänner vill lyssna på. Sommaren är på g, vi är på väg mot ljusare tider och den här låten kunde inte komma i en mer passande tid.

 

”Swishers” följs åt av en musikvideo gjord av purpl group, skriven av Isaak Kabenge och Sabina Dumba själv. Den gästas av välkända ansikten som Gladys Del Pilar, Alice Stenlöf, Molly Hammar, Janice Kavander, dj-trion LadiesLoveHipHop och Hany Ahmed.

 

Se och lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Alex Urombi

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL