Uppträder på Way Out West i augusti, följt av Sverigeturné i höst.

Efter ett par låtar under 2021 har Mwuana fortsatt varit hyfsat sparsam med musik. I samband med EP:n “H5” prydde han omslaget för Kingsize Magzine #5 2020 där han i omslagsintervjun avslöjade att “H5” tillsammans med tidigare släppta “C3” (2020) skulle kompletteras med en tredje EP titulerad “NO3”. De som kan sin kemi vet att det är den kemiska beteckningen för nitroglycerin, vilket i sin tur skulle vara representativt för EP-trilogin/albumet.

“NO3” väntat vi fortfarande på, men kanske att vi kommer ett steg närmare nu. Idag släpper nämligen Mwuana sin första singel för året i form av “Good Vibes Only”. Precis som titel antyder är det en dansant dänga producerad av Collén och Anders Lundström.

Den nya singeln kommer dessutom dagen efter Mwuanas debutalbum “Triller” firat femårsjubileum. Förra månaden lanserade rapparen/sångaren även ett samarbete för en dramatenväska tillsammans med Eldorado. För de som vill se Mwuana live framöver finns gott om möjligheter, då han både är bokad till Way Out West i augusti månad och åker ut på egen turné i höst.

Se datum nedan och köp biljetter via Luger.se!

7/10: Sara kulturhus, Skellefteå
14/10: Trädgår’n, Göteborg
15/10: Moriska paviljongen, Malmö
12/11: UKK, Uppsala
27/11: Fållan, Stockholm

Foto: @mwuana / Instagram