mash-etzia-S
Mash Up International och Etzia med ny singel – “Shining Star”


 

 

Producent- och dj-trion Mash Up International består av Mats Norman, Robert Petersén och Ulf Risberg. 2011 debuterade trion med ”Animal” tillsammans med Gnucci. Året efter bjöd man på EP:n ”Lava Cabeza EP” som gästades av artister som artister som Gnucci, Timbuktu, Vaz och portugisiska kudurustjärnan Blaya från Buraka Som Sistem.

 

För bara några månader sen släpptes deras senaste remix, på Elliphant och MØ’s “One More” och det ryktas att det kommer en Rihanna-remix är på gång innan sommaren.

 

 

Nu släpper Mash Up International en helt ny singel tillsammans med Göteborg-baserade Etzia, som Kingsizegalan-tittare kunde se på Kingsizegalan 2014 med Partillo Productions live på Solidaritet Arena samt i TV4 Play. Etzia berättar om låten/samarbetet med Mash Up International i ett pressmeddelande:

 

– Låten speglar spänningen som bildas inför mötet med partnern, men också en frihet att få bli tillfredsställd på alla plan, en gemensam respekt och en ödmjukhet inför varandras personlighet och livsagenda.

 

Lyssna på låten via Spotify!

 

 

Etzia-1-S

 Publicerat:
RedaktionenNULL