Under helgens Verzuz-battle med Nelly.

Under helgens Verzuz-battle med Nelly, som drog ut på tiden på grund av tekniska problem, passade Ludacris på att ge fans ett smakprov av vad han har hållit inlåst i sitt valv. Han spelade bland annat upp en osläppt låt med Timbaland och Lil Wayne betitlad “Silence of the Lambs” och ett samarbete med Chance The Rapper.

Allt var dock inte en succé, då många på sociala medier kritiserat Ludacris för att rappa om både Bill Cosby, med raden “the world screwed if n*ggas pouring drinks like Bill Huxtable”, samt R.Kelly i form av orden “I love R. Kelly but around my daughters, I’m not comfortable.”

Efter att ha spelat upp låtarna avslöjade han också att han har mycket musik på gång, bland annat ett helt projekt med Verzuz-grundaren Timbaland. Och i takt med att Nelly lyckades lösa sina wifi-svårigheter hann han också hinta om ett kommande projekt med Usher och Lil Jon innan han satte igång super-hiten “Yeah!”. Se klipp nedan tillsammans med en ny version av “Money Maker”, med just Nelly på en vers.

Foto: Spotify / Pressbild