Det händer sannerligen grejer kring Usher just nu. Efter att ha stått för halvtidsshowen under Super Bowl LVIII och släppt sitt album “Coming Home” bara dagar tidigare, så är Usher inte klar där. Han gör sig nu redo för att åka ut på USA-turné senare i år. 

Nu är Usher också aktuell med skapandet av en tv-serie, tillsammans med UCP, som är en del av Universal. Serien ska vara baserad på Ushers musikkarriär och även om det inte är bekräftat så ryktas det om att Usher ska göra ett framträdande i serien, skriver Variety.

Dramaserien ska enligt uppgifter handla om afroamerikaner i Atlanta som söker efter kärlek eller ett ställe att kalla sitt hem och kommer att utforska ämnen som musik, stil, sex, romantik och hemligheter som kan förstöra förhållanden. 

“My 30-year catalog has resonated with so many people no matter where they were in their lives. I’m happy to be working with UCP to bring the music to life. I hope the series resonates with you the way my music continues to”, säger Usher till Variety. 

Håll utkik för mer information och se halvtidsshowen nedan.

Foto: Pressbild