62b170dadc4101037e075fe2
Lilla Namo tillbaka med nya singeln “Gangster” – se/lyssna här!


“De klagar på gangsterrappare och förortskillar men streamar deras låtar som att de vore Beatles”…

 

 

Lilla Namo är tillbaka. Idag släpps nya singeln “Gangster”, som är första smakprovet från hennes kommande EP och producerad av Miki Asante (bla Spotrunnaz, Grillat & Grändy och Planen). Sist vi hörde från Lilla Namo var på EP:n ”Beep beep” 2018. Om den nya låten säger hon:

 

“Gangster talar för sig själv men det är så mycket som måste sägas samtidigt. Problematiken som låten tar upp har så många lager att det vore fel av mig att säga att ‘Gangster’ besvarar någonting. Jag ser den som en bråkdel av en större fråga, en samtidsbetraktelse, min betraktelse.”

 

Lilla Namo har sedan debutsingeln ”Haffa Guzz” (2012) reflekterat kring omvärlden, ärligt och ofiltrerat.

 

“Samtidigt som jag ser att man har ett ansvar att vara en förebild för den yngre generationen så är det fel att peka finger. Men när någonting blir trendigt, trots att det är kefft, det är då jag börjar ifrågasätta var vi är på väg? De klagar på gangsterrappare och förortskillar men streamar deras låtar som att de vore Beatles…om du frågar mig så är det om något, kulmen av skevhet”, säger hon i ett pressmeddelande.

 

​Idag släpps både singeln och videon till “Gangster”. Videon är inspelad i Stockholm en natt i februari och är regisserad av Lucien Garin. Se och lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Sony Music/Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL