62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Janice tar ny riktning på singeln “Hearts Will Bleed”


Första smakprovet från en kommande EP.

 

 

Efter sitt hyllade debutalbum “Fallin Up” följer nu Janice upp med första släppet sedan dess. Den nya singeln “Hearts Will Bleed” är dessutom första singeln från hennes kommande EP “I Don’t Know A Thing About Love” som släpps i augusti. Här tar hon en annorlunda riktning från hennes r&b/soul-rötter och bjuder på klubbvibb från 90-talet. Låten skapades i Northbound Studio tillsammans med Isabelle Zikai och Elias Näslin (LIAS).

 

– Det var en sensommardag. Solen sken och det var så varmt att svetten rann. Jag kände att jag ville skriva något som var lite mer klubbigt och visa en ny sida av mig själv och fånga känslan jag hade den dagen, säger Janice i ett pressmeddelande.

 

I texten tar Janice upp hur det är när folk har för mycket synpunkter på andras relationer.

 

– Många hade åsikter om min relation under den perioden och jag kände att folk inte ska lägga sig i så mycket. Jag älskar låten för att den är så jäkla kaxig och handlar om att jag inte orkar bry mig om vad folk säger.

 

Utöver musiken filmdebuterade Janice tidigare i år i Måns Mårlinds och Björn Steins “Eld och lågor”. Dessutom spelar hon i SVT:s nya ungdomsserie ”Eagles”.

 

 

 

 

Foto: Paul Edwards
Artwork: Johanna Burai

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL