62429f791c0bfc1aba6ef852
Janice släpper nya EP:n “Feelings Unresolved” 

 

I början på augusti delade den hyllade soul- och r&b-artisten Janice med sig av ett första smakprov från EP:n “Feelings Unresolved”. Den gospel-influerade singeln “Let It Rain” fick snabbt uppmärksamhet från flera håll och tog sig redan första helgen in på den svenska viral-listan. I september följdes intresset upp med låten “Magic”, en klubbig r&b-låt som förde tankarna till 90-talet och snabbt tog spinn på radio i Australien.

 

Idag får vi EP:n i sin helhet. “Feelings Unresolved” omfattar totalt fem spår som spänner mellan svängig r&b och ballader om sorg – ett resultat av det kreativa samarbetet mellan Janice och den unga hypade kompositören Teodor Wolgers. Men Janice har också samarbetat med den UK-baserade artisten Javeon McCarthy, den svenska producenten HYENA och artisterna och producenterna Lucas Nord och Melo.

 

Janice säger om EP:n:

 

– På “Feelings Unresolved” konfronterar jag känslor och trauman jag trodde jag bearbetat men inte tillräckligt nog. Den här EP:n är grundad i skörhet och i styrkan och kraften det ger. Jag har gått på djupet i mina känslor bottnade i relationer och sorg. Det är innerligt, det är känsligt, det är jag. Mina tankar, reflektioner och känslor. Inför öppen ridå.

 

Lyssna nedan!

 

 

 

 

Foto: Carolina Diaz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL